Naviaq
Software

Naviaq

Få oversikt over posisjonen til alle dine lokaliteter og fartøy. Vi integrerer med Barentswatch, slik at du kan planlegge oppdrag og kjøreruter basert på informasjon om fiskehelsesoner og lokaliteter.

Med Naviaq kan du enkelt opprette serviceoppdrag ved å loggføre arbeid på utstyr og tidsforbruk direkte i kart eller oppdragskalenderen. Vår ressurskalender og kompetansematrise lar deg optimalisere planleggingen av oppdraget.

Naviaq gir deg muligheten til å lagre alle oppdrag du utfører direkte på lokaliteten i kartet. Dette gir deg en fullstendig oversikt over alt arbeid som er utført på hver enkelt lokalitet.

kontakt oss for demo og pris
Takk skal du ha! Innsendingen din er mottatt!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

Innovating Blue Success

Kontakt oss

Jobbe i SEAQLOUD?

Vi er en moderne bedrift med en hektisk hverdag. Vi liker utfordringer, trigges av ny teknologi og er opptatt av at kundene våre er fornøyde.

Kan du tenke deg å bli en av oss? Har du mulighet for å jobbe ut fra Bergen, Trondheim, Namsos, Tromsø eller Alta? Har du i tillegg en onkel i Amerika, eller ei tante i Canada? Hvis du tenker ja på minst ett av spørsmålene - trykk på knappen nedenfor - så snakkes vi!