Lokalitetsbøye
Produkter

Lokalitetsbøye

Nyhet! Lokalitetsbøye med livedata:

Oppdrettsindustrien tar et stort skritt fremover med introduksjonen av frittstående lokalitetsbøyer som tilbyr live data for en rekke kritiske operasjoner. Disse avanserte bøyene gir essensiell informasjon til tre hovedområder:

  • Lokalitetsundersøkelser: Denne bøyevarianten leverer kontinuerlig data som støtter vurderingen av lokalitetens egnethet for oppdrett. Informasjonen omfatter blant annet sjøstrømhastighet, bølgehøyder, tidevann, og andre relevante miljøparametere. Ved å ha tilgang til nøyaktige og oppdaterte data, kan oppdrettere bedre forstå og håndtere eventuelle miljømessige utfordringer, og ta mer informerte beslutninger om hvorvidt en lokalitet er egnet for oppdrett.
  • Arbeidsoperasjoner: Lokalitetsbøyene gir også viktig data som støtter en rekke daglige driftsoppgaver, inkludert avlusing, inspeksjon, rengjøring og vedlikehold av utstyr. Informasjon om værforhold og strømforhold hjelper operatører med å planlegge og utføre disse operasjonene på en trygg og effektiv måte. Denne funksjonaliteten bidrar til å forbedre sikkerheten og effektiviteten til arbeidsstokken og reduserer risikoen for uhell eller uønskede hendelser.
  • Fôring: En annen viktig anvendelse av lokalitetsbøyer med livedata er i fôringsprosessen. Ved å gi kontinuerlig overvåking av miljøforholdene rundt lokaliteten, bidrar disse bøyene til å optimalisere fôringspraksis. Ved å tilpasse fôringsplaner basert på nøyaktige data om sjøstrøm, vannkvalitet, temperatur og andre relevante faktorer, kan oppdrettere forbedre fiskevelferden og redusere kostnader knyttet til overfôring eller underfôring.
  • Nedsenket drift: Ved vedsenket drift kan bøyen benyttes til å få bedre oversikt av miljøet i nærheten av merdene.

Den driftes på batteri, og sender inn data ved hjelp av GSM-teknologi

kontakt oss for demo og pris
Takk skal du ha! Innsendingen din er mottatt!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.

Innovating Blue Success

Kontakt oss

Jobbe i SEAQLOUD?

Vi er en moderne bedrift med en hektisk hverdag. Vi liker utfordringer, trigges av ny teknologi og er opptatt av at kundene våre er fornøyde.

Kan du tenke deg å bli en av oss? Har du mulighet for å jobbe ut fra Bergen, Trondheim, Namsos, Tromsø eller Alta? Har du i tillegg en onkel i Amerika, eller ei tante i Canada? Hvis du tenker ja på minst ett av spørsmålene - trykk på knappen nedenfor - så snakkes vi!